Rýžová mouka hladká
Rýžová mouka hladká
Rýžová mouka se vyrábí – což je již z názvu celkem pochopitelné – z rýže, a to speciálním postupem. Ze všech možných bezlepkových variant mouk má rýžová snad to nejširší využití, použít ji můžete úplně do všeho. Specialitou rýžové mouky jsou především sladké, nepečené dezerty – takové totiž s žádnou jinou moukou nepřipravíte. Pojďte s námi přijít této mouce na chuť – garantujeme vám, že až dočtete, budete se sami sebe ptát, jak je možné, že jste bez ní doteď mohli vůbec žít.
Složení: rýžová mouka hladká
Skladování: Mouka rýžová se doporučuje skladovat při teplotě do 25°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 75%.
Použití rýžové mouky
Stejně jako jiné druhy bezlepkových mouk je i ta rýžová vhodná téměř ke všemu, ale doporučujeme ji smíchat i s jinou moukou nebo bezlepkovou směsí. Samotná totiž nemá takové vlastnosti, aby těsto udržela v té správné konzistenci, sice přidá bezlepkovým směsím na objemu, ale mouky je při přípravě pokrmů třeba kombinovat, aby těsto mělo ty správné vlastnosti.
Výživové (nutriční) hodnoty na 100g
Tuky : 1,2 g
Sacharidy : 80 g
Vláknina : 2 g
Bílkoviny : 7 g
Sůl : 0 g
Skladování: Při teplotě do 22 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Objednací číslo: | k239 |
---|---|
Distributor: | Via Naturae s.r.o. |
Kategorie: | Mouky |
Dostupnost: | na dotaz (zaslat dotaz) |
Bez lepku: | Ano |
Velikost balení: | 500 g |
Doprava zdarma
Pří nákupu nad 1500 Kč
Sleva na další nákup
slevy 5% a 10%
Záruka čerstvosti
Zdravé a čerstvé zboží
Jsme tu pro vás
On-line podpora uživatelů