Ovoce sušené mrazem

Co je „Sušení mrazem - tzv. Lyofilizované sušení ???

Jedná se o proces, při kterém je ovoce sušeno za velkého tlaku hlubokým mrazem. Tímto voda v ovoci sublimuje (voda se mění v páru) a nemrzne. Díky tomu je zachována původní struktura, chuť a především veškeré vitamíny, které jsou v daných potravinách obsaženy. Zachovává si kolem 90 % původních charakteristik (tvar, barvu, aroma a vysoký obsah vlákniny) Lyofilizovaným sušením jsou tyto potraviny přírodní a bez přidaného cukru. Běžným sušením horkým vzduchem nikdy nedojde k úplnému vysušení vody, a proto je sušené ovoce scvrklé a gumové.

Značky: 

Vše

Doprava zdarma

Pří nákupu nad 1000 Kč

Sleva na další nákup

slevy 5% a 10%

Záruka čerstvosti

Zdravé a čerstvé zboží

Jsme tu pro vás

On-line podpora uživatelů