Směs ovoce mrazem sušené (Lyofilizované)

Směs různých druhů mrazem sušeného ovoce - tak aby jste ochutnali od každého kousek!

Směs ovoce mrazem sušené (Lyofilizované) 100g

Dostupnost:
ihned k odeslání
Cena:
179 Kč 139 Kč
(vč. DPH)
Skladem:
> 5 ks

Chuť přírodního ovoce bez přidaných chemikálií, aditiv a cukru.

Složení:

  • Banán plátky
  • Maliny celé
  • Borůvky celé
  • Jahody plátky
  • Ostružiny celé
  • Švestky 1/8
  • (bez přidaných látek, barviv, bez přidaného cukru, bez "éček").

100g lyofilizovaného ovoce se vyrobí cca z 1 kg čerstvého ovoce.

Balení : Fresh-zipový sáček - opakovaně otevíratelný

Země původu : Německo

Výživové (nutriční) hodnoty  na 100g

Energie                                                 :   1317 kJ / 314 kcal
Tuky                                                      :   0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny        :    0,08 g
Sacharidy                                             :   77,4  g
z toho cukry                                          :   54,1 g
Vláknina                                               :   5,5 g
Bílkoviny                                               :   1,9 g
Sůl                                                        :   0,15 g

 

Skladování:  Při teplotě do 22 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.

 

Surovina může obsahovat stopy arašídů a ostatních skořápkových suchých plodů, sezamu, sušeného mléka a oxidu siřičitého.

Objednací číslo: k184
Distributor: K-Servis Praha, a.s. , K Vypichu 503, Nučice 252 16
Kategorie: Ovoce sušené mrazem
Dostupnost: ihned k odeslání
Velikost balení: 100 g

Co je „Lyofilizované sušení“ Jedná se o proces, při kterém je ovoce sušeno za velkého tlaku hlubokým mrazem. Tímto voda v ovoci sublimuje (voda se mění v páru a nemrzne) a nemrzne. Díky tomu je zachována původní struktura, chuť a především veškeré vitamíny, které jsou v daných potravinách obsaženy. Zachovává si kolem 90 % původních charakteristik (tvar, barvu, aroma a vysoký obsah vlákniny) Lyofilizovaným sušením jsou tyto potraviny přírodní a bez přidaného cukru. Běžným sušením horkým vzduchem nikdy nedojde k úplnému vysušení vody, a proto je sušené ovoce scvrklé a gumové. Pro použití na vaření nebo pečení, postačí namočit ovoce do vody, či alkoholu (rum, griotka). Dále můžeme přidávat toto ovoce do čajů, nebo horkých nápojů. Mrazem sušené ovoce můžeme i rozemlít na prášek a použít jej jako příchuť do koktejlů, jogurtů, nebo na pleťové masky.

Doprava zdarma

Pří nákupu nad 1500 Kč

Sleva na další nákup

slevy 5% a 10%

Záruka čerstvosti

Zdravé a čerstvé zboží

Jsme tu pro vás

On-line podpora uživatelů